Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Riika:

(c) Christiane Slawik (www.slawik.com)

Power:

Nimi: Stymie Horse Power

Nimen suomennus: "Este-hevosen voima"

Kutsumanimi: Power

Sukupuoli: Tamma

Ikä: 12 vuotta

Omistaja: Riika

Luonne: Innokas ja hyvä hevonen. Rakastaa esteitä, ja on voittanut muutaman HorseShow 2001 ja 2002. Powerilta kyllä Poweria lähtee. Monet sanovat nähdessään, miten Power laukkaa.(??) Powerin omisti ennen taitava este ratsastaja, joka on kuvassakin. Hän ei vain voinut pitää enään Poweria, joten sitten se myytiin minulle. Power on varsasta asti ollut innokas ja villi. Laitumellakin se juoksee, ja haukka välillä vauhdita ruohoa. Powerin nimikin tulee sen innokkuudestaan.

Esteet: Power on este-hevonen, joten esteet käy leikiten. Powerin korkeus ennätys on 158cm. Tamma tarvitsee esteille etusiin ja takasiin suojat, este-mardingaalin. Kisoihin Power tarvitsee ne korva suojat.

Koulu: Power on koulussa aika innokas, mutta tarvitsee raippaa. Power on kyllä pärjännyt myös koulu-kisoissa, mutta powerin ongelma on laukan vaihto, siirtymättä raviin tai käyntiin ja sitten pohkeen väistöt. power totteleekin ylipäätään enemmän suitsista kuin pohkeista.

Laukka: Powerilla ei laukkakisoja ole kokeiltukkaan, koska Powerilla yritetään keskittyä korkean luokan este-kisoihin.

Maasto: Maasto on sama kuin loma Powerille. Power tykkää oleskella maastossa, koska sielä ei ole kisa-tauluja, esteitä tai muun laisia kiireitä kisoihin liittyen. Maasto-kisat sitten itse onnistuvat Powerilta upeasti, ja tietyt tunnelmat erottavat hänelle maaston ja kisan.

Askeleet: Normaalit

Käyttö tarkoitus: Este-Hepo (Kisailee)

Muuta tärkeää: Etusiin ja takasiin suojat ja mardingaalit esteiden aikana. Kisoissa  korvasuojat.


(c) Christiane Slawik (www.slawik.com)

Nimi: Riika's Flying Flovers "Jenny"

Sp:Tamma

Rotu:: Vuonohevonen

Omistaja: Riika

Luonne: Jenny on kova tyttö laukkaamaan. Se pitää paljon heinästä, ja sempä takia pitää olla turve pehmusteena karsinassa. Kerran on käynytkin niin, että Jenny on syönyt olki pehmusteensa karsinasta. Jenny on hyvin valpas ja iloinen hevonen, mutta saattaa haastaa riitaa toisten tammojen kanssa. Jenny ei pelkää tulla muitten hevosten lähelle, vaan harppoo reippaasti muitten luo. Hän rakastaa voikukkia, ja saattaa muutkin kukat hänen suuhun joutua.

Esteet: Jenny rakastaa esteitä ja hyökkää usein niitä päin. Jenny on aika mestari sitä paitsi hyppäämään, se on hypännyt laitumen ja kentän aidan yli, joten älä ihmettele, jos löydät Jennyn jonkun toisen tarhasta. Jennyn hyppy taitoja on kuitenkin jo kitketty paljon.

Koulu: Jenny on hyvä koulu hevonen. Se vaan inhoaa, jos joku tulee liian lähelle. Jos Jennyn perässä kulkee, kannattaa kääntyä voltille. Muuten Jennyllä menee kaikki hyvin. Mutta jos raippa on jäänyt joltakin maahan, Jenny saa kohtauksen.

Laukka: Jenny inhoaa laukka kisoja, eikä viihdy niissä. Kun portti aukeaa, Jenny lähtee suorinta tietä laukkaamaan pois radalta. Niin paljon se inhoaa kisoja.

Maasto: Jenny pitää maastoilua lomana arjesta. Kun maastoon menee, ei saa olla mihinkään kiire. Jenny saattaa säikähtää harakkaa, joka pyrähtää jostain, mutta muita lintuja se ei pelkää.

Käyttö tarkoitus: Este-Hepo

Muuta tärkeää: -

Entiiä kun tonne alas on jääny toi vanha ala-grafiikka ja sitä ei saa pois ! :o

©2019 - suntuubi.com