Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Täällä nää selvennykset pihoista sitten on. Ensiksi tallli. Jos ette ymmärrä vielä näistäkään jutuista, niin toivoisin sanovanne siitä minulle viekussa. =)

Talli:

1.  Se on laitume. Siinä se sininen läntti on lampi, jossa on vettä hevosille. Ruskea juttu siinä on oja, jonka yli hevoset voivat hyppiä.
Muuta laitumesta: Älä sitten välitä nuista pilkuista siinä keskellä ;)

 2. Tarhat ovat isot ja niitä on paaljon enemmän takana. niitä on niin paljon kuin tallillani on hevosia. Enpä keksi muuta tarhaan.. No ainaskin sinun pitää viedä heinät itse tarhaan, jos siellä on hevonen. Vesi sinun pitää myös vaihtaa.

Muuta: Niitä on enemmän, tossa on vaan tolleen. =D

3. Talli on paaljoon isompi kuin kuvassa se on erin näköinen päältäkin, mutta kun olen tehnyt sen paintissa, niin ja olen huono siinä, niin huono laatu. =)

Muuta: Oikeastaan ei ole muuta sanottavaa.

4. Kultakaviossa ei ole muuta kuin ulkokenttä. Siellä ei ole maneesia. Kentän paalla on kuitenkin katos, jotta kenttä ei menisi talvella huonoksi. Harmaaruudullinen juttu on tavara varasto. Siellä säilytetään aina kaikki esteet. Muistathan aina käytön jälkeen laittaa kaikki takaisin varastoon. Beigenvärinen hökkelys on katsomo. Senkin päällä on katos, sillä jos ei olisi, ja sataisi ,kaikki ottaisi sateen varjon, ja takana olija ei näkisi, jos se on sitten edessä.

Muuta: Kentässä on valkoiset aidat =D

5. Parkkipaikka. No, ei minulla siihen ehkä kovin paljon sanottavaa ole, mutta viivat, jotka on tallin vieressä (valkoiset), on parkkipaikkoja. =D Ja sellaiset (|=|=|=|) (Jotku tollaset=D) on pyörätelineitä.

Muuta:  -

6.  Siitä lähtee metsä polku, jota pitkin voit mennä hevosesi kanssa metsään. sen tien päädyssä on laavu, jossa voi olla yötä, vain jos olmoitat siitä ensiksi minulle, ja monta teitä on, ja monta yötä, niin sanon hinnan ja niin pois päin. Ei tarvi yksityisellä, niin voin vastata hinnan ja ne siihe. Tien varrelta lähtee pikku polku niitylle. Niityllä saat laukata evosesi kanssa niin paljon kuin huvittaa. Ei tule aitaa vastaan. =)

Muuta: -

7. Autotie on hiekkatie, mutta kun se näytti niin tylsän näköiseltä hiekka värin kanssa, joten tein tuollaisen. =) Siinä on parkkipaikatkin hiekkaa, ja siinä ei ole niitä viivoja.. =)

Muuta: Toi auto on sitten koriste ;)
Ja siit sisält.. =)


Talliin kun astuu, tulee heti taukotila. Taukotilassa on sohva ja 3 noja tuolta. TV:tä ei ole. Päytä on, jossa on aina päivän HEVOSENA lehti.  Taukotilassa on vihreät matot, niin kuin muuallakin. =) On myös pieni keittiö, johon aina tuodaan jääkaappiin ateriaa päiväksi, josta kaikki saavat ottaa. Taukotilassa on WC. Siellä on suihku, wc-pönttö, allas ja pyykin pesukone. Voit laittaa sinne vaatteet, jos ne on likaiset.  Taukotilassa on myös varasto, jossa on satulat ja kaappinne. Kaappeja on niin paljon, kuin on hoitajia tallilla. Niitä tulee lisää sitä myöten, kun hoitajia.  Satulan alla on teline suitsille. Varastosta menee ovi ruoka huoneeseen, jossa on heinät ja puurot. Kaapeissanne on herkut.  Ja vielä ruokahuoneesta menee ovi talliin ja pesutilaan. Taukotilastakin menee ovi talliin. Taukotilasta jos menee talliin, heti vasemmalla on lääkekaappi. Siinä on hevoselle kaikki tarpeellinen lääke. Pesutilassa on kaksi suihkua, joissa pestään hevoset. Siellä on myös pienet kaapit, jossa on kaikille oma pyyhe ja shamppoo. (OSTA NE KAUPASTA ITSE!!)  Karsinoita on niin paljon kuin hevosia. Karsinat ovat tilavia, ja niiden ovet ovat liukuovia. Niissä on vesiautomaatit, ja seinässä olevat puurokupit. Ei ole mitään ämpäriä. Nui heinän pätkät ja ruskeat läntit on koristetta vain. =)Tallin puolella vasemmalla ylhäällä on harjakorit. Ne ostan minä, mutta harjat sinä.

Ja vielä kuvia. =)

Tässä on se ruoka huone. Siinä ei ole tosin ulos ovea, mutta siellä on varastoon ja pesutilaan ja talliin ovi.. =)

Karsinat. Siinäkin säilytetään tuollaisessa kahvassa loimia. Meillä on nimi kyltit, ja siinä on kuva hevosesta. =) Naulakko on ovessa, missä on päitset. =) Ovessa on reikä, josta hevonen voi kurkistella. =)

Tuollainen teline, mutta alla on suitsille naulakko. =)

Tarhat. =) Meillä on isot vesikupit siellä. =)

Laitume. =)

Tässä on ulkokenttämme. Tuolla tuo rakennus on pienempi, ja siinä on se varasto. yleisö penkkiä ei näy.

Voit laukata täällä niin paljon kuin jaksat. =) Älä kuiteskaan väsäytä hevosta ihan puhki. =)

Voit mennä tässä tiellä reinassa ravia ja käyntiä. Laukkaa ei saa mennä.

Tänne voit jäädä yöksi, jos ilmoitat siitä minulle, kauanko olet, monta henkilöä..

Entiiä kun tonne alas on jääny toi vanha ala-grafiikka ja sitä ei saa pois ! :o